• Köp nu - betala om 14 dagar med Klarna!
  • Snabba leveranser!

Om Raglady

 

I korthet

1996 grundade Caisa Franzén butiken Tara i Kungsbacka, söder om Göteborg. Med tiden blev sortimentet för stort för Tara och 2005 öppnade den första Ragladybutiken. Idag driver Caisa totalt 6 butiker: 4 Ragladybutiker och 1 Tarabutiker (kontakta butikerna här) och 1 online butik www.raglady.se

På raglady.se samlar vi det bästa av det mesta från våra butiker, vårt sortiment förändras ständigt - vi vill överraska! 


Raglady.se representerar Raglady och TARA.

Raglady by Tara

"Raglady är butiken som alltid vill överraska dig! Vi erbjuder dig det senaste inom mode och strävar alltid efter att ge dig den bästa shoppingupplevelsen. Vi har allt från kläder och skor till väskor och smycken med varumärken som Marc Jacobs, Tory Burch, KENZO, Rebecca Minkoff, Sofie Schnoor, Baum Und Pferdgarten, Juicy Couture, Ugg Australia,  och Primeboots. Hos oss är alltid ”More is more”, kom in och skäm bort dig själv!"

Tara

"För oss handlar det om att ge dig en shoppingupplevelse med service utöver det vanliga. Exklusiva varumärken som Marc Jacobs, MICHAEL - Michael Kors, Baum Und Pferdgarten, Tory Burch,  By Malene Birger, Missoni och KENZO är några av de varumärken du alltid hittar hos oss. Kläder, skor, väskor och smycken, vi har allt för dig som vill vara först med det senaste inom mode."

Raglady.se drivs juridiskt av Raglady Webb International AB, org nr: 556872-4966.